Передумови та потенціал оптимізації теплової оболонки будівель - Максимов, А. С. (КНУБА, 2014)
У статті досліджується сутність організаційно-технологічних принципів та аналіз нормативної бази робіт з термомодернізації будівель. Наведений переліз необхідних заходів з термомодернізації будівель, виділено основні технічні рішення з термомодернізації будівель. Розроблено та описано принципи оптимізації теплової оболонки будівель зі визначення найменшої їх вартості при забезпечення нормативних значень тепловтрат будинку в цілому, а також можливий потенціал такої оптимізації.
Keywords: теплова оболонка; термомодернізація; оптимізація; заходи з термомодернізації; 69.059.38:699.86