Методика розрахунку кесонної плити перекриття зі змішаним армуванням - Бова, Я. О.; Кашоїда, О. О. (КНУБА, 2018)
Наведено результати розрахунку плоскої та кесонної плити перекриття із різним типом армування та виконано порівняння отриманих результатів
Методика расчета кесонных плит перекрития со смешанным армирование
Мethod of calculation hollow (caisson) slabs with mixed reinforcement
Keywords: попереднє напруження; кесонне перекриття; втрати; ширина розкриття тріщин; прогин