Адаптація здобувачів освіти в старшій школі в контексті професійної орієнтації - Луценко О. П.; Красильник Ю. С. (Державний податковий університет, 2024)
Старша школа є ключовим етапом у розвитку особистості підлітків, коли вони зіштовхуються з важливими виборами щодо майбутньої кар’єри. В цьому віці активно формуються професійні інтереси та цілі. Їхня адаптація до навчального середовища і отримання необхідної підтримки у формуванні професійної орієнтації має велике значення для подальшого успіху й задоволення від життя.
Keywords: професійна орієнтація; 37.048.4