Опір матеріалів. Побудова епюр внутрішніх зусиль : методичні рекомендації, завдання та приклади - Кошевий, Олександр Олександрович; Кошевий, Олександр Петрович; Янсонс, Марина Оскарівна (КНУБА, 2026)
Містять варіанти індивідуальних завдань та детальні плани виконання розрахунково-графічних робіт з курсу «Опір матеріалів», а також приклади розв’язку кожного завдання. Розглянуто розділ: «Побудова епюр внутрішніх зусиль». Призначено для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності G19 «Будівництво і цивільна інженерія» ОП «Теплогазопостачання і вентиляція», «Водопостачання та водовідведення»
Keywords: опір матеріалів; 539.3