Моніторинг та аудит інформаційно-комунікаційних систем : конспект лекцій - Хлапонін Юрій Івановіч; Сєлюков Олександр Васильович (КНУБА, 2024)
Метою даного конспекту є ознайомлення студентів з основними положеннями щодо побудови та функціонування автоматизованої системи управління комплексів засобів захисту розподіленої обчислювальної системи, опанування студентами основних методів та прийомів створення системи моніторингу інформаційної безпеки для забезпечення заданих показників захищеності інформації в розподілених обчислювальних системах. Головна увага приділена розкриттю не стільки глибини, скільки суті тем дисципліни в стислій і доступній для сприйняття формі. Призначено для студентів спеціальності 125 “Кібербезпека”.
Keywords: моніторинг; аудит