Концепція мікрорайону в XXI столітті - Орлова, А. І. (КНУБА, 2010)
Аналізується еволюція розвитку однієї з головних проектно - структурних ідей містобудування - мікрорайону, на прикладі м. Києва. Проводиться паралель між наявним проектним досвідом формування житлового середовища й актуальними ідеями його розвитку.
Keywords: мікрорайон; Київ; формування житлового середовища; проектно-структурні ідеї містобудування; 711.582