Щодо запровадження електронної системи проведення автоматизованого тестування осіб, які виявили намір отримати або підтвердити кваліфікацію судового експерта - Мартиненко, Наталія; Дереча, Лариса (Національний науковий центр «Інститут судових експертиз ім. Засл. проф. М. С. Бокаріуса», 2023)
Застосування інформаційних технологій, створення відповідних програмних засобів для проведення тестового контролю знань значно підвищує ефективність процесу підготовки та є перспективним напрямом сучасного освітнього процесу.
Keywords: тестування; цифровізація; судові експерти; 343:351.98(477)