Методологія наукового і позанаукового пізнання та її емеріджентний характер - Чорноморденко, Іван Васильович (Чернівецький нац. ун-т, 2015)
Філософське дослідження сутності знань і процесів пізнання хоча і є одвічним і традиційним, та все ж мало дослідженим явищем, особливо якщо акцентувати увагу на сучасній його методології.
Keywords: наукове пізнання; позанаукове пізнання; емерджентний характер; 165