Візуалізація та ідентифікація прибутковості робіт в умовах обмеження ресурсів будівельних підприємств - Бойченко, О. С. (КНУБА, 2015)
Розглядаються недоліки в системі сучасного ціноутворення та досліджуються існуючі методи визначення вартості будівельних робіт. Пропонується покращити процес управління в будівельному підприємстві застосовуючи графоаналітичні моделі. Наводяться переваги використання наочної візуалізації моделі управління прибутковістю.
Keywords: прибуток; ресурси; візуалізація; моделювання; ціноутворення; параметри; income; resources; visualization; design; pricing; parameters; 515.2