Інтелектуальне місто – стандарт майбутнього чи інноваційний розвиток міських територій - Лук’янов, А. М.; Плешкановська, А. М. (КНУБА, 2017)
Розглянуті питання еволюції поняття «ідеального» міста та створення його нової сучасної моделі – «інтелектуальне» або «розумне» місто. Викладено десять невід’ємних складових «розумного» міста. Також сформульовані завдання, які необхідно вирішити для забезпечення реалізації цієї концепції.
Интелектуальный город – стандарт будущего или иновационное развитие городских территорий
Smart-city - the standard of the future or innovative development of urban areas
Keywords: «ідеальне» місто; «інтелектуальне» місто; «розумне» місто; неоекономіка; «идеальный» город; «интеллектуальный» город; «Умный» город; неоэкономика; ‘ideal’ city; ‘intellectual’ city; ‘Smart’ city; Neo-economic