Визначення моменту опору розвороту гусеничної універсальної землерийної машини - Коваль, А. Б. (КНУБА, 2013)
В статті визначено залежності для визначення моменту опору розвороту гусеничної універсальної землерийної машини та величини зміщення центрів повороту гусениць в залежності від навантаження базового тягача.
Keywords: універсальна землерийна машина; курсова стійкість; епюра поперечних сил; момент опору розвороту; 621.879.48