Інтернаціональні впливи та засоби регіональної архітектурно-стилістичної виразності гостьових будівель Західної України ХУІІ-ХІХ ст. - Козакова, О. М.; Товбич, В. В. (КНУБА, 2015)
Здійснено порівняльний аналіз фасадів гостьових будівель Західної України та сусідніх країн.
Keywords: автентичні гостьові будівлі; історичний вплив; традиції; аутентичные гостевые здания; историческое влияние; традиции; historical hotel's buildings; historical impact; traditions