Сучасна концепція застосування GNSS-технологій при вирішенні задач геодезичого моніторингу інженерних споруд - Шульц, Р. В.; Анненков, А. О. (КНУБА, 2013)
Наведено основні підходи до виконання геодезичного моніторингу засобами GNSS-технологій. Розглянуто можливі варіанти створення систем геодезичного моніторингу на базі GNSS-технологій з врахуванням сучасних досягнень в галузях розроблення геодезичних приладів, телекомунікаційних систем та супутникових технологій.
Keywords: GNSS-технології; геодезичний моніторинг; інженерні споруди