Нова система нормування витрат часу для прийняття технологічних рішень - Тонкачеєв, Г.М. (КНУБА, 2013)
Розглядається нова система нормування часу для прийняття технологічних рішень при оцінюванні ефективності комплектів будівельної оснастки. Система побудована на принципах використання цілих чисел для визначення часу дій при виконанні технологічних операцій.
Keywords: норма часу; дія; операція; технологічне рішення; нормування; комплект будівельної оснастки