Стиль об’єкта при розробці дизайну предметно-просторового середовища ресторанних комплексів - Дудка, С.-Р.О. (КНУБА, 2012)
У статті розглянуто основі стилі, що використовуються при створенні дизайну інтер’єру і формуванні предметно-просторового середовища ресторанних комплексів. Виведено основні характеристики цих стилів та їх вплив на формування внутрішнього простору певного закладу.
Keywords: стилі; інтер’єр; вплив; елементи; простір; відчуття; деталі; відпочинок; 725.711:72.012