Дудка, С.-Р.О.2020-04-132020-04-132012Дудка С.-Р. О. Стиль об’єкта при розробці дизайну предметно-просторового середовища ресторанних комплексів / С.-Р. О. Дудка // Сучасні проблеми архітектури та містобудування : наук.-техн. сб. / Київ. нац. ун-т буд-ва і архіт. ; відп. ред. М. М. Дьомін. - Київ : КНУБА, 2012. -Вип. 30. - С. 43-47. - Бібліогр : 6 назв.2077-3455https://repositary.knuba.edu.ua/handle/987654321/2453У статті розглянуто основі стилі, що використовуються при створенні дизайну інтер’єру і формуванні предметно-просторового середовища ресторанних комплексів. Виведено основні характеристики цих стилів та їх вплив на формування внутрішнього простору певного закладу.uk-UAстиліінтер’єрвпливелементипростірвідчуттядеталівідпочинокСтиль об’єкта при розробці дизайну предметно-просторового середовища ресторанних комплексівArticle725.711:72.012