Проєкт планування та забудови території Шевченківського району в межах вулиць Липинського, Авраама Лінкольна, Промислової та Льяна у місті Львові - Юр О. С. (ЕКОІНВЕСТКОМ, 2025)
Проект планування та забудови території у місті Львів спрямований на комплексне переосмислення існуючої міських просторів, які нині використовується недостатньо ефективно, і на формування більш гармонійного, комфортного та безпечного середовища проживання, що відповідає сучасним уявленням про якість міського простору, раціональне використання земельних ресурсів, збалансований розвиток житлової, громадської, транспортної та рекреаційної інфраструктури, при цьому особлива увага приділяється покращенню санітарно гігієнічного стану, організації озеленених просторів та оптимізації техніко економічних показників проектної території.
Keywords: проєкт планування