Екологія та безпека життєдіяльності. Частина 1. Екологія [Електронний ресурс]: методичні рекомендації до виконання практичних робіт - Перебинос, Альона Ростиславівна; Кордуба, Ірина Богданівна; Кривомаз, Тетяна Іванівна (КНУБА, 2025)
Містять зміст, порядок оформлення і рекомендації до виконання практичних робіт. Призначено для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти усіх спеціальностей.
Keywords: екологія; безпека життєдіяльності; 504.06