Огляд та оцінка конструктивних та технологічних параметрів установок для формування багатопустотних плит - Назаренко, Іван Іванович; Свідерський, Анатолій Тофільєвич; Ручинський, Микола Миколайович; Шепелюк, А. М. (КНУБА, 2009)
У практиці виробництва збірного залізобетону, найбільш широке застосування отримали багатопустотні плити, які призначені для несучої частини перекриття будівель і споруд. Сучасні технології і обладнання не в повній мірі забезпечують високі вимоги до якості виготовлення багатопустотних плит. Стаття присвячена оцінці переваг та недоліків існуючих формувальних установок з метою обґрунтування та вибору найбільш ефективного методу.
Keywords: багатопустотні плити; формування багатопустотних плит