Комунікативні аспекти педагогічної діяльності: навчальний посібник - Почка, Костянтин Іванович; Красильник, Юрій Семенович; Корчова, Галина Леонідівна; Руденко, Микола Васильович (Ліра-К, 2025)
Розглянуто теоретичні засади, методичні та практичні підходи до організації ефективної педагогічної комунікативної діяльності, функції, структуру та форми педагогічного спілкування, питання комунікативної компетентності, педагогічної етики, особливості вербальної і невербальної взаємодії в освітньому процесі, аспекти інклюзивної та гендерночутливої комунікації. Призначено для здобувачів освіти, які навчаються за спеціальністю А5 «Професійна освіта» першого (бакалаврського) рівня вищої освіти.
Keywords: педагогічна діяльність