Технологія проектування санітарно-захисних зон з використанням ГІС - Мусієнко, О. В. (КНУБА, 2010)
Запропонована структурна модель бази геопросторових даних, яка забезпечить реалізацію ГІС для комплексного використання в процесах проектування СЗЗ.
Keywords: бази нормативних даних; санітарно-захисні зони (СЗЗ); проектування СЗЗ; містобудівний кадастр; моніторинг; екологічний стан; містобудівне проектування; експертиза проектів; ГІС; цифровий опис СЗЗ; 711.555:528.946