Вплив візуального міського середовища на психоемоційний стан людини - Штепа, К. О. (КНУБА, 2012)
розглянуто фактори, які мають безпосередній вплив на психоемоційний стан людини. Агресивна архітектура провокує агресивність міського жителя, негативно впливаючи на моральні якості нових поколінь городян
Keywords: середовище міське; психоемоційний стан людини; агресивна архітектура; колір; 711.4:159.9