Методико-прикладні етапи обліку фінансового результату в трансфертному ціноутворенні: податковий та управлінський аспекти - Марчук, Тетяна Сергіївна; Петренко, Ганна Сисоївна (КНУБА, 2019)
Трансфертна ціна в операціях між пов’язаними підприємствами є об’єктом маніпулювань, оскільки її рівень впливає на фінансові результати трьох суб’єктів (дочірнього підприємства-продавця, дочірнього підприємства-покупця, материнського підприємства), і є основним предметом зовнішнього, внутрішнього і податкового аудиту зовнішньоекономічної діяльності
Keywords: трансфертна ціна; сфера податкового аудиту; сфера управлінського аудиту; зовнішньоекономічні операції; зовнішньоекономічна діяльність