Макетування. Частина 2. [Електронний ресурс] : методичні вказівки до виконання практичних занять - Щеглов, Сергій Петрович; Адамович, Денис Романович (КНУБА, 2025)
Містять цілі та завдання предмету, типологію, матеріали та опис технік для виконання практичних завдань з макетування. Призначено для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 022 «Дизайн» галузі знань 02 «Культура і мистецтво».
Keywords: макетування; 72.02