Гештальт-проактивна методика взаємодії з турбулентним оточенням під час формування і реалізації стратегічних програм розвитку міст - Берулава, Д. З.; Бушуєва, Н. С. (КНУБА, 2013)
Розглянуто оточення стратегічних програм розвитку міст. Дано класифікацію оточення, наведено методику взаємодії із зацікавленими сторонами в рамках стратегічних програм розвитку міст.
Keywords: управління проектами і програмами; стратегічні програми розвитку міст; оточення стратегічних програм; принципи взаємодії з оточенням; методика взаємодії з оточенням