Підвищення мотивації спортсменів шляхом оптимізації тренувального процесу - Андріянова, Валентина Анатоліївна; Томіленко, Євгеній Олександрович (Ліра-К, 2026)
Мотивація є одним із провідних чинників успішності спортивної діяльності, оскільки саме вона визначає рівень наполегливості, самодисципліни та прагнення до вдосконалення. У процесі тривалої підготовки рівень зацікавленості спортсменів може знижуватися через перевтому, монотонність занять або відсутність відчутного прогресу. Тому для підтримання стабільної мотивації необхідно оптимізувати організацію тренувального процесу.
Keywords: тренувальний процес