Оцінка і вибір опоряджувальних матеріалів для реставрації фасадів пам’яток архітектури - Самойлович, В. В. (КНУБА, 2017)
викладено методику вибору опоряджувальних матеріалів для реставрації фасадів пам‘яток архітектури; наведені кількісні і якісні показники вимог до опоряджувальних матеріалів в різних природно-кліматичних умовах України.
Оценка и выбор отделочных материалов для реставрации фасадов памятников архитектуры
Estimation and choice of finishings materials for restoration of facades of monuments of architecture
Keywords: пам‘ятки архітектури; зовнішнє опорядження; реставрація; вибір матеріалів; памятники архитектуры; наружная отделка; реставрация выбор материалов; monuments of architecture; outward finishing; restoration; choice of materials