Аналіз усталених віброударних процесів в пружних системах при моделюванні удару із застосуванням нелінійних силових характеристик контактної взаємодії - Дехтярюк, Є. С.; Погорелова, О. С.; Постнікова, Т. Г.; Гончаренко, С. М. (КНУБА, 2004)
У даній статті продовжуються дослідження, присвячені вивченню віброударних процесів. Приводяться результати досліджень усталених віброударних режимів коливань в пружних системах при наявності внутрішнього ударного контакту двох тіл під дією зовнішнього періодичного навантаження.
Keywords: віброударні процеси; усталені віброударні режими; коливання в пружних системах; контактна взаємодія; 539.3:534.1