Донні накопичення штучніх водойм Києва - Юрковець, О. С.; Приймаченко, Олексій Віталійович (КНУБА, 2018)
Розглянуто основні фактори і методику розрахунку накопичення донних відкладів штучних водойм міста Києва. Застосування даної методики дає змогу теоретично оцінити можливі морфологічні зміни протягом певних проміжків часу при сталих кліматичних показниках
Донные отложения искуственных водоемов Киева
BOTTOM SEDIMENTS OF ARTIFICIAL WATER BOXES OF KYIV
Keywords: ерозія; водозбір; донні відклади; эрозия; водосбор; донные отложения; coastal zone; artificial ponds; coast abrasion