Проект реконструкції вулиці Гонти в місті Вінниця - Бадрак, А. А. (ЕКОІНВЕСТКОМ, 2024)
Транспортна система будь-якого сучасного міста є визначальною для життєдіяльності міста в цілому. Місто, власне, визначається поняттям «досяжності», що проявляється в можливості в короткі терміни забезпечувати виконання всіх потреб населення. Це і побутові потреби, і виробничо-професійні, і культурні.
Keywords: ВСП «Інститут інноваційної освіти КНУБА»; транспортна система; реконструкція; 625.173(477.44)