Образотворча спадщина А. Добровольського - Ковешнікова, О. В. (КНУБА, 2013)
Розглянуті питання архітектурної графіки радянського періоду як провідної форми подання проектних розробок, творча практика живопису А.Добровольського та його роль в популяризації синтезу мистецтв та зверненні до національних традицій в архітектурі України.
Keywords: архітектурна графіка; графічні техніки; образотворче мистецтво; творча спадщина А. Добровольського; 76(477)"19"