Улаштування робочих швів при бетонуванні пілонів каркасних монолітних будівель у ковзній опалубці - Тонкачеєв, Г. М.; Соловей, Д. А.; Шарапа, С. П. (КНУБА, 2013)
У статті розглядаються шляхи вдосконалення технології влаштування монолітних залізобетонних конс-трукцій багатоповерхових будівель у ковзній опалубці. Доведена на моделях доцільність улаштування робочих швів при бетонуванні вертикальних конструкцій на відмітці 1.5 м над рівнем верха монолітних залізобетонних плит перекриттів.
Keywords: пілон; будівля; ковзна опалубка; робочий шов; плита перекриття; 69.057.5:69.056.55