Мотивація бізнес-діяльності - Калениченко, Руслан Арсенович; Петренко, Анастасія Русланівна (КНУБА, 2025)
Сучасний світ настільки складний, що традиційні маркетингові методи та інструменти вже не в змозі задовольнити потреби споживачів на ринку. І бізнес стає все більш підприємницьким. Але не всі, хто хоче створити власний бізнес, усвідомлюють, що підприємництво – це не тільки про гроші, це ціле мистецтво, яке піддається освоєнню далеко не кожному.
Keywords: мотивація; бізнес; діяльність; власний бізнес; маркетингові методи; 159.9:37