Вплив енергозберігаючих технологій на об'ємнопросторове вирішення середньоповерхового житла в майбутньому - Мораді Пур Омід; Сьомка, С. В (КНУБА, 2018)
В роботі розглядається актуальність проблеми енергозберігаючих технологій в будівництві та архітектурі житла. Обґрунтовано актуальність енергоефективності житла середньої поверховості. Зроблено акцент на необхідності пошуку взаємозв’язку архітектури та сучасних енергозберігаючих технологій.
Keywords: енергозберігаючі технології; житло середньої поверховостІ; алгоритм проектування; синтез технологій і архітектури