Концептуальне архітектурне проєктування містобудівних і ландшафтно-рекреаційних об'єктів - Шебек Надія Миколаївна; Туровець Олексій Юрійович (КНУБА, 2026)
Містять загальну характеристику інноваційних багатофункціональних центрів територіально-просторового розвитку та опис методичних рекомендаций з архітектурно-містобудівного проєктування аграрних, індустріальних, культурних та мультимодальних інноваційних кластерів. Призначено для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти за спеціальністю G-17 "Архітектура та містобудування", освітньо-наукова програма "Містобудування".