Засоби функціонального зонування громадського і житлового простору - Зиміна, С. Б.; Дикун, Ж. Є. (КНУБА, 2014)
У статті наводяться засоби функціонального зонування громадського і житлового простору, розглядаються умови комфортності житла, в площині відповідності кількості функціональних зон відносно простору, на яких вони розташовані.
Keywords: громадський і житловий простір; засоби зонування; комфортність; общественное и жилое пространство; способы функционального зонирования; комфортность; public and housing space; methods of functional zoning; comfort