Принципи побудови умовно-замкнених структурних моделей організаційних систем управління - Задоров, В. Б.; Красовська, Г. В.; Красовський, К. М. (КНУБА, 2010)
Створено узагальнену інформаційну модель організаційної системи управління, що дасть змогу здійснити універсальним підхід до моделювання таких систем, поступово еволюційно деталізувати елементи моделі, підвищити контроль над процесом системного аналізу та рішеннями, що приймаються системним аналітиком.
Keywords: системний аналіз; цільовий аналіз; організаційна система управління; управляючий елемент; об’єкт управління; зовнішнє середовище; елемент зовнішнього середовища; зв’язок; характер зв’язку