Реконструкція житлової території в межах вул. будівельників, бульвару Верховної ради та проспекту Леоніда Каденюка в Дарницькому районі м. Києва - Бондарський, B. B. (ТОВ «ЕКОІНВЕСТКОМ», 2025)
Для більшості розвинених держав світу екологічна ситуація в містах, особливо у столицях та великих агломераціях, є предметом постійної уваги органів державної влади, органів місцевого самоврядування, політич¬них партій, громадських об’єднань, засобів масової інформації та широких верств населення.
Keywords: реконструкція житлових територій; екологія міського середовища