Діяльність загальноосвітніх навчальних закладів на Закарпатті - Коблик, М. В.; Слєпцов, О. С. (КНУБА, 2014)
Розглянуто ключові напрями державної освітньої політики та їх вплив на діяльність загальноосвітніх закладів області за останні двадцять років. Проаналізовано існуючу мережу освітніх закладів та стан їх матеріально технічної бази. Обґрунтовано необхідність здійснення реконструкції існуючих шкіл для забезпечення належних умов навчання.
Keywords: освітня політика; охоплення освітою; освітня діяльність; демографія; школа; реконструкція; образовательная политика; охват образованием; демография; образовательная деятельность; школа; реконструкция; educational policy; enrollment; educational activities; demographics; school reconstruction