Деякі аспекти досліджень координатних систем - Ботвіновська, С. І. (КНУБА, 2013)
В сучасних умовах результати наукових досліджень повинні відповідати вимогам та можливостям автоматизованих технологій проектування, будівництва та експлуатації різних об’єктів. Тому, відповідний вибір тієї або іншої системи координат в задачах різної складності, повинен спиратись на спрощення і простоту опису і досягнення отриманих результатів та їх подальше впровадження.
Keywords: системи координат; автоматизовані технології проектування