Предметна кваліметрія як зв’язуюча ланка між традиціями проектування народного та сучасного індивідуального житла - Михайленко, В. Є.; Куць, О. С. (КНУБА, 2009)
Стаття присвячена пошукам методів інтеграції українського народного житлового будівництва в процесі сучасного проектування.
Keywords: житло індивідуальне; предметна кваліметрія; проектування сучасне; будівництво житлове; 728