Екологічні аспекти оцінки і вибору опорядження інтер'єрів житлових і громадських будівель - Самойлович, В. В. (КНУБА, 2010)
Розглянуті питання екологічної оцінки і вибору матеріалів при проектуванні інтер’єрів житлових і громадських будівель.
Keywords: екологія; опорядження будівель; оцінка; вибір