Характерні архітектурні деталі та декоративні елементи в архітектурі храмів Чернігівщини - Ященко, О. Ф. (КНУБА, 2015)
В статті розглянуто характерні деталі та декоративні елементи в архітектурі православних храмів Чернігівщини в період ХVIIІ – поч. ХХ ст.. Висвітлено процентні показники для Чернігівського регіону.
Keywords: храмова архітектура; Чернігівщина; кількісні показники; архітектурні деталі; декоративні елементи