Особливості розвитку та використання інноваційних бізнес-технологій в сучасних умовах - Колоша, О. М. (ЕКОІНВЕСТКОМ, 2024)
У динамічному світі сучасних бізнес-вимірювань важливою є здатність підприємств швидко адаптуватися до мінливих умов ринку та використовувати інноваційні підходи для підвищення конкурентоспроможності. У зв’язку з посиленням глобальних процесів та стрімкого розвитку інформаційних технологій актуальність вивчення аспектів інноваційних бізнес-технологій набуває особливого значення.
Keywords: ВСП «Інститут інноваційної освіти КНУБА»; інноваційні технології; розвиток технологій; 334.722