Big Data в торговельній діяльності - Колода, Аліна; Алавердян, Людмила (КНУБА, 2025)
У сучасному світі технології та аналітичні інструменти Big Data набули широкого поширення, адже багато компаній застосовують їх для оптимізації бізнес-процесів, поряд із впровадженням автоматизації та CRM-систем. В Україні використання Big Data є дуже динамічним напрямком цифрової трансформації економіки, який сприяє її стрімкому розвитку.
Keywords: Big Data; обсяг даних; бізнес-процес; оптимізація; цифрова трансформація