Сталий розвиток та міста для людей - Зінов'єва, О. С. (КНУБА, 2013)
В статті йдеться про особливості створення гуманістичного середовища у сучасному місті, завдяки використанню концепції сталого розвитку.
Keywords: планування міст; відкритий простір; громадський простір; сталий розвиток