Моделювання світлових векторів при освітленні розсіяним світлом небосхилу - Кривенко, Ольга Віталіївна (КНУБА, 2001)
У статті розглядається можливість отримання світлотіньових характеристик поверхонь в умовах освітлення їх розсіяним світлом небосхилу за допомогою гео метричного моделювання відповідного світлового поля та світлових векторів в за даних точках поверхні.
Keywords: освітлення розсіяним світлом небосхилу; моделювання світлових векторів; освітлення розсіяним світлом