От формальной теории композиции к содержательно-генетическому методу полилолога в современном архитектурном образовании - Ремизова, Е. И. (КНУБА, 2011)
Стаття присвячена проблемі розвитку викладання композиції в сучасній архітектурній школі. Проведений порівняльний аналіз принципів формальної теорії композиції і змістовно-генетичного методу викладання композиції. H
Keywords: архітектурна освіта; теорія композиції; композиційне мислення; 378.147:72.01