Схема сумісної роботи холодильноабсорбційної машини з когенераційною установкою - Пісарєв, В. Є.; Степанов, М. В. (КНУБА, 2008)
Запропонована схема застосування когенераційної установки в системі регенерації бензину з повітряно-бензинової суміші в спеціальних сушилках.
Keywords: когенерація; сушіння; абсорбція; 658.264