Самойленко, Антоніна АнатоліївнаЮдічева, Ольга Петрівна2020-12-032020-12-032020-10-12Самойленко А. А. Дослідження якості сиру кисломолочного за мікробіологічними показниками / А. А. Самойленко, О. П. Юдічева // Інновації в управлінні асортиментом, якістю та безпекою товарів і послуг : матеріали VІІ Міжнар. наук.-практ. конф. (у дистанційній формі) / Львів. торг.-економ. ун-т ; відп. ред. П. О. Куцик. – Львів, 2019. – С. 50 - 51. – Бібліогр. : 1 назва.978-617--7728-99-8https://repositary.knuba.edu.ua/handle/987654321/6715Було проведено оцінку якості сиру кисломолочного за мікробіологічними показниками. Об’єкти дослідження − зразки кисломолочного сиру двох торгових марок, які користуються найбільшим попитом (за результатами опитування) у покупців одного із супермаркетів у м. Києві. Мікробіологічним методом визначали наявність: бактерій групи кишкової палички (коліформи), кількість молочнокислих бактерій, пліснявих грибів і дріжджів. Узагальнюючи результати проведених досліджень можна зробити висновок про стабільність якості дослідних зразків кисломолочного сиру протягом календарного року за мікробіологічними показниками.uk-UAкисломолочний сирмікробіологічні показникиякістьбактерії групи кишкової паличкимолочнокислі бактеріїплісняві грибиДослідження якості сиру кисломолочного за мікробіологічними показникамиThesis