Взаємодія служби містобудівного кадастру та дозвільного центру - Смілка, В. А. (КНУБА, 2013)
В м. Києві існує проблема, яка полягає у відсутності повноважень у місцевого органу містобудування та архітектури щодо розгляду проектної документації на будівництво (реконструкцію) окремих об’єктів містобудування та відсутність відомостей про прийняття цих об’єктів в експлуатацію. Частково вирішити цю проблему пропонується за рахунок організації співпраці з Київським міським дозвільним центром в частині реєстрації в базі даних містобудівного кадастру документів та відомостей, що стосуються земельних питань та об’єктів містобудування.
Keywords: містобудівний кадастр; дозвільний центр; проектна документація; urban cadastre; authorization center; project documentation